Rasa Yang Tertinggal Siti Khadijah

ISBN:

Published:

Mass Market Paperback

608 pages


Description

Rasa Yang Tertinggal  by  Siti Khadijah

Rasa Yang Tertinggal by Siti Khadijah
| Mass Market Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 608 pages | ISBN: | 8.51 Mb

“Aku tak suka campur adukkan antara cinta dan persahabatan. Biarlah cinta dengan cinta dan sahabat dengan sahabat. Itu pendirian aku yang takkan aku padam.”Kerana prinsip tersebut, TUAN RYAN ZHARIFF memendamkan perasaannya yang sebenar terhadap gadisMore“Aku tak suka campur adukkan antara cinta dan persahabatan. Biarlah cinta dengan cinta dan sahabat dengan sahabat. Itu pendirian aku yang takkan aku padam.”Kerana prinsip tersebut, TUAN RYAN ZHARIFF memendamkan perasaannya yang sebenar terhadap gadis tersebut. Gadis itu sukar untuk didekati menyebabkan gadis itu amat berlainan pada pandangan matanya.

Ryan mula mendekati UMMU BALQIS melalui hubungan persahabatan tapi pada masa yang sama dia memberikan janji kepada gadis lain.Namun, takdir berkehendak lain apabila mereka terperangkap dengan jerat yang mereka ciptakan sendiri.“Qis, macam mana kau boleh ada dekat sini? Dan kenapa kau pakai cantik-cantik ni?”“Aku rasa kau salah rumah, Ryan.

Yang sepatutnya datang sini suami aku, Zhariff. Bukan kau.”“Kau jangan nak salahkan aku!”“Dan kau juga jangan nak salahkan aku!”Mereka meneruskan apa yang sudah ditakdirkan untuk mereka sehingga mereka bertemu dengan cinta masing-masing. Kemunculan Zarryn menuntut cinta menyebabkan Ryan tersepit dengan perasaannya. Dan luahan rasa Daniel menyebabkan Balqis merasakan seperti berada di awang-awangan.Dalam kepayahan mencari erti sebuah perasaan, mereka akhirnya memilih jalan kehidupan yang sukar.

Balqis pergi meninggalkan Ryan Zhariff demi cinta lelaki itu kepada gadis lain. Tetapi pada Ryan Zhariff, rasa yang tertinggal tidak mungkin akan terpadam. Adakah benar kata orang, antara lelaki dan wanita tidak akan wujud istilah kawan baik?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Rasa Yang Tertinggal":


prosunshower.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us