Η Άλλη Όψη της Αγάπης Jacqueline Briskin

ISBN:

Published:

Mass Market Paperback

663 pages


Description

Η Άλλη Όψη της Αγάπης  by  Jacqueline Briskin

Η Άλλη Όψη της Αγάπης by Jacqueline Briskin
| Mass Market Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 663 pages | ISBN: | 8.79 Mb

Βερολίνο 1936. Ενώ τα σύννεφα του πολέμου συγκεντρώνονται απειλητικά πάνω από την Ευρώπη, τα μέλη της οικογένειας Κίνγκσμιθ από την Αμερική, την Αγγλία και τη Γερμανία καταφθάνουν στη γερμανική πρωτεύουσα για να ζητωκραυγάσουν τα δυο αστέρια τηςMoreΒερολίνο 1936. Ενώ τα σύννεφα του πολέμου συγκεντρώνονται απειλητικά πάνω από την Ευρώπη, τα μέλη της οικογένειας Κίνγκσμιθ από την Αμερική, την Αγγλία και τη Γερμανία καταφθάνουν στη γερμανική πρωτεύουσα για να ζητωκραυγάσουν τα δυο αστέρια της οικογένειας που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: την Κέτε και τον Γουάιατ.

Εδώ, συναντιούνται για πρώτη φορά και τα τέσσερα ξαδέρφια μαζί και αυτή η συνάντηση θα σημαδέψει τη ζωή όλων τους, καθώς η τύχη του καθενός θα συνδεθεί αδιάρρηκτα με τη μοίρα των άλλων.Η Κέτε. Το χρυσό κορίτσι, η ευνοούμενη του Χίτλερ. Θα ερωτευτεί παράφορα τον Γουάιατ και θ αρνηθεί τον κόσμο της πληρώνοντας ένα βαρύτατο τίμημα.Ο Γουάιατ.

Ο όμορφος και δυναμικός φοιτητής της Νομικής από τη Νέα Υόρκη. Κάποια στιγμή θα πιστέψει πως η Κέτε πρόδωσε την αγάπη του και τότε θα τη μισήσει και θα γυρέψει παρηγοριά στην αγκαλιά μιας άλλης.Η Αραμίντα. Ατίθαση και αισθησιακή, είναι ερωμένη ενός αξιωματικού της ΡΑΦ, που τη θέλει για γυναίκα του. Θα παντρευτεί τελικά τον Γουάιατ για να δώσει ένα όνομα στο παιδί που περιμένει από τον εραστή της.Ο Όμπρεϊ. Ο διανοούμενος, γενναίος Άγγλος που θα βάλει την Κέτε στο επικίνυνο παιχνίδι της κατασκοπίας. Αλλά το δυνατό πάθος που τρέφει μέσα του για την όμορφη Γερμανίδα ξαδέρφη του θα απαιτήσει απ αυτόν την πιο οδυνηρή θυσία.Τέσσερα αξέχαστα πρόσωπα, τέσσερις πολυτάραχες ζωές, στην πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Η Άλλη Όψη της Αγάπης":


prosunshower.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us