Voeten en kanker Johan Toonstra

ISBN: 9789036810708

Published: January 4th 2016

Paperback


Description

Voeten en kanker  by  Johan Toonstra

Voeten en kanker by Johan Toonstra
January 4th 2016 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | | ISBN: 9789036810708 | 5.31 Mb

In dit boek worden de belangrijkste vormen van huidkanker aan de voeten en hun voorstadia beschreven. Daarnaast presenteert het de bijwerkingen van medicamenteuze behandeling van kanker (zowel van cytostatica als van doelgerichte medicijnen), metMoreIn dit boek worden de belangrijkste vormen van huidkanker aan de voeten en hun voorstadia beschreven. Daarnaast presenteert het de bijwerkingen van medicamenteuze behandeling van kanker (zowel van cytostatica als van doelgerichte medicijnen), met nadruk op afwijkingen aan de voeten.

De informatie over de steeds vaker voorkomende kwaadaardige tumoren van de huid stelt voetzorgverleners zoals pedicures, medisch pedicures, podotherapeuten en podologen in staat om voor huidkanker verdachte afwijkingen in een vroeg stadium te signaleren.

Tijdige behandeling door de arts, aldus mogelijk gemaakt door de voetzorgprofessional, kan complicaties voorkomen en zelfs levensreddend zijn. De hoofdstukken over cytostatica, doelgerichte medicijnen en hun bijwerkingen stellen de voetzorgverlener in staat preventieve maatregelen te nemen en optredende bijwerkingen te herkennen (en eventueel te rapporteren aan de behandelend arts of oncologisch verpleegkundige).Voor de oncologie bestaat groeiende belangstelling bij voetzorgverleners. Voeten en kanker voorziet, als eerste en enige boek, in de dermato-oncologische kennis die nodig is voor het ontwikkelen van optimale oncologische voetzorgtrajecten door de beroepsgroep.

Meer dan 100 afbeeldingen van hoge kwaliteit maken de teksten inzichtelijk en vergemakkelijken het herkennen van specifieke beelden aan de voeten. De auteurs, beiden (voormalig) dermatoloog, schreven eerder voor voetzorgverleners Voeten en Huid (2009, tweede editie 2015) en Nagelaandoeningen (2010).Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Voeten en kanker":


prosunshower.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us