Maailmankulttuurin synty Eero Kuparinen

ISBN:

Published:

402 pages


Description

Maailmankulttuurin synty  by  Eero Kuparinen

Maailmankulttuurin synty by Eero Kuparinen
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 402 pages | ISBN: | 9.51 Mb

Coca-cola, Music TV, Internet. Maailmamme on kutistunut viime vuosikymmeninä ennennäkemättömällä nopeudella. Alueelliset ja kansalliset kulttuurit ovat saaneet yhteisiä piirteitä ja yhdenmukaistuneet dramaattisemmin kuin koskaan aikaisemminMoreCoca-cola, Music TV, Internet.

Maailmamme on kutistunut viime vuosikymmeninä ennennäkemättömällä nopeudella. Alueelliset ja kansalliset kulttuurit ovat saaneet yhteisiä piirteitä ja yhdenmukaistuneet dramaattisemmin kuin koskaan aikaisemmin maapallomme historiassa. Tätä kehitystä kuvataan termillä maailmankulttuuri.Maailmankulttuuri on tämän päivän ilmiö, mutta sen juuret ovat kaukana menneisyydessä.

Kulttuurien kirjo ei ole syntynyt yhdessä suuressa alkuräjähdyksessä, vaan se voidaan nähdä halki ihmiskunnan historian jatkuneena pitkänä ja hitaana prosessina. Maailmankulttuurin synty tarkastelee tämän kehityksen vaiheita. Kuinka kaukana ovat tämän päivän maailmankulttuurin juuret?

Miten korkeakulttuureita on syntynyt eri puolilla maapalloa, onko näillä ollut yhteisiä piirteitä ja miten ne ovat vaikuttaneet toistensa kehitykseen? Miksi juuri eurooppalaisperäisestä, länsimaisesta kulttuurista tuli hallitseva?Maailmankulttuurin synty tarjoaa napakan esityksen maailmanhistorian tapahtumista Afrikan savanneilta Mesopotamiaan ja Euroopan mammuttiaroilta mayakyliin.

Se tarkastelee paitsi historian mahtikulttuurien erityispiirteitä, mutta osoittaa samalla kuinka paljon yhteistä meillä kaikilla maapallon asukeilla lopulta on.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Maailmankulttuurin synty":


prosunshower.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us