Angyalok - Hétvégi harcosok Fern Michaels

ISBN:

Published:

Paperback

280 pages


Description

Angyalok - Hétvégi harcosok  by  Fern Michaels

Angyalok - Hétvégi harcosok by Fern Michaels
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 280 pages | ISBN: | 3.68 Mb

Igazságosak és bosszúállók.Ők az Angyalok.Útban édesanyja születésnapi partijára, Barbarát a családja szeme láttára halálra gázolja egy ámokfutó. A vétkes sofőr diplomáciai mentességet élvez, így nem vonható felelősségre, megmenekül az ítélet elől.MoreIgazságosak és bosszúállók.Ők az Angyalok.Útban édesanyja születésnapi partijára, Barbarát a családja szeme láttára halálra gázolja egy ámokfutó. A vétkes sofőr diplomáciai mentességet élvez, így nem vonható felelősségre, megmenekül az ítélet elől. Myra, a lány anyja vigasztalhatatlan, harag és szomorúság emészti a lelkét, Barbara halálával az ő élete is értelmét veszti.

Minthogy a lányát már soha nem kaphatja vissza, Myra a bosszúvágytól vezérelve felkutatja és összegyűjti azokat a nőket, akik szintén igazságot követelnek ott, ahol a jog csődöt mondott. Az Angyalok olyan titkos női szervezet, melynek tagjai egytől egyig megszenvedték a múltat, és kizárólag saját erejükben bíznak, ha igazságszolgáltatásról van szó. A bűnösök napjai meg vannak számlálva, az Angyalok akcióba lépnek… és a bosszú nem marad el.FERN MICHAELS a világszerte ismert és népszerű Vegas Saga regények írónője új sorozatba kezdett.

Az Angyalok méltán vívta ki a Vegas-rajongók szeretetét- még több dráma, még több akció egy páratlan családregényben, melynek minden egyes oldala meglepő fordulatot hoz. „Charlie angyalai” és „Kill Bill” egy könyvben.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Angyalok - Hétvégi harcosok":


prosunshower.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us